Cinta Hati SyaNaz
not in mood... :'(
Monday, 14 January 2013 @ 17:48 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum....hey uolllss...hmmm actly bnda ne ida nak cte kat korg dekat entry sebelum ne...tp time uh memang gila gila xde mood.....hmmmm
   ok...first sekali ida rasa macam nak nangis je....bukan sebab nami curang ye....tpi sebab nami keje...hmmm pelik kan ida ne...nami keje pon ida nak nangis....hmmm semua ne jdi sebab ida terlampau pegang kata kata dia....dia cakap bila dia dah cuti sem ne...dy nak spend time dengan ida....nak selalu dtg tengok ida kat kl ne....nak amex ida kat tbs sama sama balik naik bas....tapi smua tu x kan jadi kenyataan......
   untuk pengetahuan korg...nami dah start keje hari ne....dy keje kat rnr jejantas....ok ida ngaku memang ida terasa sangat sangat...yela....ida pegang kata kata dia...tiba tiba dia balik dia cakap nak keje....dia langsung x bincang dengan ida...taw taw je....dia cakap dia dah dapat keje...hmmm x sampai seminggu dia balik melaka tapi dah nak keje...jujur...ida bukan x bg dia keje....ida sendiri xtw kenapa ida jadi mcm ne bila tw dia nak keje.....mungkin ke sebab ida terlampau pegang kata kata dia????hmmmm ntah la......ida sndiri bluurrr....
  hari ne tdi....ida rse sunyi sgt....selalu kalo ida sunyi mesti ida kol dia or ajak dia skype....tapi bila dia dah kje....faham faham jela...msg pon sush nak balas....call mlg lah x boleh....hmmm seriesly ida memang bosan sgt sekarang ne....dri ida balik hostel kul 1 lbh td....sampai sekarang ne....ida x tw nak wtpe....nak tdo xblh....msj nami pon dy asyik bls lambat....arrggghhhh kusut lah mcm ne......nami sampai cakap nak bhenti keje bila tengok ida macam ne.....
    hmmmm rasa serba salah sangat....xkan lah gara gara ida dia nak berhenti keje kan...nak x nak...ida kena terima gak yang dia keje...g pon dia keje sebab nak kumpul duet nak beli hp...dia memang dah lama nak beli SII...so x kan lah ida nak patahkan semangat dia...hmmmm ape pon jadi...ida tetap kena kuat....walaupon ida rasa sunyi...lepas ne lebih baik ida pendamkan dalam hati dripada ida patahkan semangat nami....haaa k la korg....lapar plak perut ne....nak g masak maggie jap la.....nak g cafe tpi kena jimat....duet ptptn x msuk lagi....duet kat tangan plak ada bpe puluh je ne....hahaha ne lah nsb student...k bye bye... =='


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!