Cinta Hati SyaNaz
nak jumpa nami..... =_=
Tuesday, 4 December 2012 @ 20:42 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum...rasa macam dah lama sangat tak update...heee sorry lah..ida bz siapkan tempahan....dengan x sihat lagi.... :(
        hmmm actly entry kali ne...ida nak bgtw korang yang ida rindu sangat sangat kat nami.....macam mana x rindu....selalunye kalo ada masa je mesti kteorg skype....tapi......sekarang ne susah sikit....sebab nami ckp line kat UMP lembab....hari tu ada gak kteorg try skype....tapi kejap je..sebab line da mula biol...
                                   


                                       
lama gler tak tengok nami....lama gler da x skype.....hmmmmm hp ida lak rosak....nak suh nami antar gambar pon x leh...rindu nak tengok nami senyum....rindu nak tengok nami buat muncung....

.~sayang.......ayg rindu syg.....ble syg nak balik sni???????hmmmm tdi dgr suara syg...lemah sangat....syg x sihat..rasa macam nak nangis je bler dgr suara syg....tambah lagi bila b cakap... 'kalo ayg ada kat sni,mesti ayg da picitkan kpala b '....memg btol cakap syg...kalo ayg ada kat sana memang ayg da jge syg...ayg xnak syg sakit sakit...get well soon my dear....ekotkan hti ne nak je ayg g kat syg....tapi ayg sndiri x sihat...hmmm..syg jge diri baik baik k....ubat jangan lupa makan....ayg syg b sangat sangat..cinta b sorang..kat hti ne ada b sorg je....

                                                                                                                                                 


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!