Cinta Hati SyaNaz
webcam with b :-)
Wednesday, 7 November 2012 @ 14:56 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum....hey hey....nak bagitahu ne....ida happy sangat sangat....heeee....dah bpe hari ida n nami x webcam....so malam tadi kteorg webcam lagi...hahaha...yeahhh pecah rekod webcam sampai pagi....
semua ne sebab nami banyak keje nak kena siapkan...so ida dengan bangganya...cakap kat dia nak teman dia sampai dia habis buat keje......tapi hampeh je......
                blh lak tengah tengah webcam....ida tertido hahaha...malu woiiii....da r nami tengok,......eee alu ite......ingatkan dia dah matikan webcam tu bila ida tertido...tapi x pon...memang sengaja la tu kan nak tengok ida.....suka la tu...nanti boleh kena kan ida....ishhhh...sabo jela...
              boleh x kalo ida nak majok????nami jahat woooo....ada ke patot dia chat roomate ida...then bgtw ida dah tdo.....ishhh suka la tu dyorg kena kan ida.....arggghhhh geram geraammmm....pnye la lme ida tertido....kul 4.30 baru ida sedar...tu pon,,nami yang kol....sbab keje dia dah siap....arghhh time dia kol...boleh lak dia ckp macam macam.....ida tido terguling guling la.....aiiiyoooooo b.......nape lah b x kejut ayg awal awal.....ishhhh sje je kan.....dah la dia kena kan ida time kol tu...boleh lak dy update status kat fb ckp pasal ida tdo....sobsob....majok.....bgtw mak ite...b jahat...hehehehe.....tp nasib bek b ckp ayg comel...kalo b x cakap.....ayg nak majok dua kali ganda...hahahaha....heeee...thanx b buat ayg happy n ketawa pagi pagi buta.....luv u syg.....
            x sabar nak tunggu 12 hri bulan ne.....nak sambut annvrsary kite....hehehehe cepat cepat la balik syg...miss u so much..... :) nanti kte manja manja lagi tw.....ngee~..... ok la....bye bye.... ^_^


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!