Cinta Hati SyaNaz
Happy Anniversary.... :D
Wednesday, 14 November 2012 @ 13:55 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum.....isnin haritu genap ida dgn nami cple selama 2 tahun 4 bulan....ida harap hubungan kami akan kekal buat selamanya...
           Isnin tu,kteorg memg da plan nak kuar....hmmm tpi macam biasa la...nak kejot nami bangon memang susah sangat...biasalah lelaki kan....orang lain malam tido...dia malam malam jadi burng hantu hehehe...ok dari kul 10 kejot dia sampailah dekat kul 12.....time tu rasa nak mengamok je...bila dah penat kol....last last dia angkat gak kol ida.....time tu ida ingat nak mengamok....tapi bila dgr suara dia yang bru bangon tido tu n dia cakap dia peneng....ida x jadi nak mengamok....ida  suruh mandi n siap siap semua.....15 minit lepas tu baru ida kuar g amex dia.....
          Ok time dah sampai rumah dia....n bila ida pandang dia...ida rasa nak nangis sangat sangat....hmmm sebab tengok muka dia yang x bermaya tu...yela dia kan peneng...rasa serba salah lak...hmmm sorry b..bila dia dah naik kete...ida baru nak mekak mekak...dia dah cakap...."bila syg kol je,b dgr bunyi..b amex hp n silent kan..."haishhhhhh sabar jela....patot la payah nak bangon.....sepanjang perjalanan kteorg...dia asyik terlelap je.....lagi la ida rasa macam nak ngis...kesian syg....
        haaa...sampai2 je kat mp....kteorg tgk tarian india...hahahaha kaum kerabat nami tengah menari.... :P
lepastu x nak lengahkan masa...kteorg terus g dp...nak beli tiket wayang....ok time tu memang kteorg x tw nak tengok cte pe...hahaha last last tengok je crita Istanbul Aku Datang..
                                      ne pic sebelum tengok wayang....ok terasa rendah... :(

..ok cte tu agak lembab sikit....tapi kelakar gak r....sampai terkejut ida bila nami gelak macam org gila...haishhhh....dia yang cakap cte tu lembab tapi part lawak..bukan men lagi dia....syg syg.....suka tengok syg time syg ngah gelak..... :)
      lepas je tengok wayang...kteorg jalan jalan n terus g makan...ok hari tu memang ida nak makan kat old town sebab ida dah lama x minum coffee kat situ.....tapi sebelum g makan kat old town(mp) kteorg beli mama roti...ada kawan nami kirim....ok dia kirim 1 je..tapi nami beli dua.....yela makan panas panas mesti la sedap kan..hahaha dalam hati ida....npe la x beli lebih lebih lagi... da r roti tu salah satu fav ida gak.....tapi nami x tw pon heheh.....
     bila sampai je kat old town n da order semua...sementara nak tunggu makanan sampai...kteorg makan roti yang nami beli tu dulu......nami yang mula makan n ida yang habis kan...hehehehe jahat x ida??????nami time tu muka dia macam nak marah je...takot ida...tapi ida taw...nami mana pernah marah kalo ida makan.....sebab bagi dia...dia lebih suka tengok ida makn dari x makan...sebelum sebelum ne ida memang susah sikit nak makan...so skrang ne...bila ida makan je n nak makan ape je mesti dia bg hehehe...thanx syg... :)
     lepas je makan...sebelum balik kteorg g kdai kedai yang ada jual bear tu......ok,bukan nak beli untuk ida...tapi nak beli untuk adik ida.....sempena birthday adik ida...kteorg pilih pooh...sebab dekat depan pooh tu ada tulis happy birthday.... lagi pon adik ida memang minat pooh.....lepas je beli pooh tu...kteorg pon bergambar la kejap ngee~....
                                    ok syg...i lagi putih dari u ...:P  tengok rambut baru nami tu....
dia cakap da pendek..tapi bg ida tetap sama je.....x de perubahan pon... heeee.......:)
ok lepas je bergambar...kteorg pon gerak balik...sebab malam tu ida bz...nak kena siapkan tempahan...alamklum lah...business women la kate kan hahahaha......
        nak x nak nami kena singgah rumah ida gak sebab dia dah cakap dengan mak ida yang dia nak singgah....dia makan kueh teow yang mak ida goreng sampai berpeluh peluh...hehehe nami memang.....makan sikit je mesti cepat peluh..tapi kalo bersukan lambat giler peluhnye nak kuar....pelik pelik......hehehe... ok lah....bz ne....sebelum tu.......

to my love~ thanx buat ayg happy.......ayg bahagia sangat bila bersama syg......luv u b...syg b sangat sangat...cinta b sorg...kat hti ne ada b sorg je..insyaAllah....

bye2 korg... :)


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!