Cinta Hati SyaNaz
????????????
Monday, 5 November 2012 @ 19:02 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum....sepanjang dua minggu ida final exam....macam macam dugaan yang ida lalui....dengan masalah kesihatan....dengan soalan yang agak susah....ape pon ida tawakal je....ida dah buat apa yang termampu..hope xdela sampai kena repeat paper.....hmmmm takotnye.....
         ok....hari ni tadi lepas je jawab last paper...ida rasa happy sangat sangat...sebab lepas ne dah mula cuti sem....tapi bila sampai je hostel....perut ne mula sakit balik...Ya Allah memang sakit sangat sangat......hmmmm ida perlukan nami sekarang ni....mesej dia tapi dia x balas..hmmm maybe dia dalam class....tak pelah...ida faham....
        sambil menahan sakit n tunggu nami balas mesej....ida on lah fb dia.....Ya Allah...terus mengalir air mata ida....tak tahu kenapa bila ida tengok notification dia banyak sangat nama perempuan tu...ida rasa sakit sangat hati ne....tak sangka perempuan tu stalk fb nami sampai semua status status yang lama pon dia like....itu dah satu hal....bila ida tengok plak fb bdk tu...huh lagi ida menyirap......nami cakap kat ida...g lantak la kat budak tu...dia malas nak amik thu lagi pasal budak tu.....tapi lain yang ida nampak.....banyak status status terbaru budak tu pon nami like.....nampak sangat nami stalk budak tu jugak kan......
        dulu time ida thu bdk tu ske nami....ida block bdk tu.....tapi ntah mcm mana tiba tiba nami blh friends balik dengan dia dekat fb....ntah lah....nami cakap ida tak de block pon budak tu...ida cuma remove.....kalo betul pon ida remove...nape mesti approve dia bila dy add naami?????eh ntah lah...kusut pikir benda ne semua.....
       tadi ida terbaca status budak uh....dia tag nama kawan kawan nami....diorang cakap pasal nak jumpa bula 12 ne....n ida nampak nami like....walaupon xde nama nami kat situ...n nami x comment pape......ida dapat rasakan...perempuan tu mesti ajak nami sekali....mungkin dia x tag nama nami sebab takot ida thu hmmmmm....apa semua ne.....lakonan apa lagi????????npe air mata ida mesti mengalir sebab ne????????seriesly ida takot sangat kehilangan nami....tapi bila tengok fb dia n prempuan tu...ida rasa....ida dah kehilangan dia.....
         takpelah......yang penting ida thu ida memang x bermakna buat nami....kalo bermakna...dia x kan buat macam ne....k lah korang...perot ida dah bertambah sakit.......ida nak sambung nangis n rest dulu...bye.. :(


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!