Cinta Hati SyaNaz
hang....
Monday, 15 October 2012 @ 17:06 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum...heee ok hari ne ida nak sambung cte semalam....hari sabtu hari tu ida kuar dengan nami,akak dia(kak ya) n adk dia(leha)....happy sangat sangat dapat kuar dengan dyorg....sampai sampai je kat mp...kteorg g tengok tiket wayang....nami la yg semangat sangat nak tengok cte aku terima nikahnya...hmm cte ne blh tahan best gak lah...tpi bagi ida ending dia macam tergantung jek..haishhh...hm kalo korg nak tw...nami nak sangat tengok cte ne sebab ada NORA DANISH...yela dia kan minat giler dekat nora danish...sabar jela dengan dia ne....
         lepas je g beli tiket,kteorg g makan dulu...ok kali ne kteorg x makan kat mcd....kat old town pon bukan....kali ne kteorg makan dekat station kopitiam...x pernah ida n nami makan kat situ....nasib baik lah kteorg ekot akak nami...so x dela kteorg rasa kekok sangat kan hahaha....btw,thanx sangat kat akk nami sebab dah belanja kteorg makan...memang sedap giler makan kat situ....haa kalo korg nak tw...ida makan habis tw....kan dah ckp...ida sekarang ne dah kuat makan....x tw lah kenapa....sejak nami dah berubah ne....selera makan ida memang kuat sangat..kejap kejap nak makan...hehehe..btol x syg???
      ok lepas je makan..kteorg terus g wayang balik...sebab cte kteorg dah nak start.....ida dengan nami duduk seat couple...tapi xtw la npe rasa macam sempit je panggung tu....n lepas je tengok wayang...mula mula kteorg nak terus g men bowling....tapi disebabkan kak ya n leha nak g crik barang...ida ngan nami pon g la carik nombor digi....hehehe...kteorg memg nak pakai digi easy....free call kan...spe yang x nak....dari hari tu lagi kteorg carik tapi x jumpa...tengah tengah jalan kat dp,..ida nampak ada digi easy kat satu kedai ne.....so terus lah kteorg beli...ngee~nak carik num couple tapi x de lah pulak...tapi x pe...yang penting num kteorg dekat2 lah jugak....pasne memang setiap masa lah kteorg berborak..hehehehe boleh jimat sikit kot lepas ne....btol x syg???hehehe kteorg dah janji....nombor digi ne hanya untuk kteorg berdua je....tengah tengah beli num sempat lagi snap pic nami hehehe....
        hehehehe my pinky boy......opssss nampak plak jerawatnye...ngee~.....hehehe...ok lepas beli num...kteorg terus g mp...kononnye nak men bowling...tpi tunggu leha n kak ya lme sangat beli barang...so kteorg pon jalan jalan jela kat mp dulu..kteorg g carik sweater untuk nami...hehe kan ida da jnji nak ganti sweater dy..so kteorg pon g lah beli kat.GIORDANO..hehe hope sayang jge sweater tu baik2 tw....,.
                                               o0k...ne pic lpas kteorg beli sweater...tengok jeans yg ida pakai tu....itu la jeans yg nami belanja..hehehe thanx syg...ayg janji jge seluar ne baik baik k...muahx.... :)
lpas uh kteorg smbung jalan jalan.n tbe2 rasa nak mc flurry...so ckp la kat nami....dia belikan...n kteorg makan sama sama....comel sangat muka dia bila ida suapkan untuk dia...hehehe tapi ida jahat woo...sengaja suapkan dia banyak banyak...nak bagi dia comot ngee`...sorry b.... :)habis je mc flurry tu kteorg pon terus g men bowling...hehehe memang kelakar giler time kat bowling...first2 nami baling dah msok longkang..hehehe ape pon x blh....tapi memang tabik giler kat leha...dia main memg power giler....x cye tgk lah result kat bawah ne...
                             
seee.....nami=85....ida=88...n leha=102......sob sob...kena mengaku...ida memang x pandai men bowling....haaa...tengok tu....nami first2 still kosong hahahahahahahaha *gelak jahat... :P
                                 
tengok rambut nami tu...oishhhhhh geram giler.....nak je tarik tarik rambut dia tu......hehehe tapi  bila tengok gambar ne...rasa kelakar la plak....tengok la kat tangan nami tu..hehehe ida suh dia pegang...dia g pakai lak gelang tu....nak jadi pon ye syg????hahahaha....ngee~ gurau je b......
                                                             heee love u b.... :)
ok lepas men bowling n snap pic....kteorg g minum dekat starbucks kejap....dah ada orang nak belanja....ida pon ekot jela hehehehehe...rezeki jgn ditolak.....kan kan kan....
                                       
      yang tudung coklat tu leha....n yg shawl ijau tu kak ya.....kak ya comel kan...jeles sangat tengok kak ya.....nak je tarik pipi dia hehehehe....
                                          n......ne pic terakhir...hehehehe nami duduk macam bos besar...hhehehehe...btw,thanx buat nami,leha n ka ya....happy sangat sangat kuar dengan korang.....for my love,thanx b.....sepanjang kte kuar b xde pon buat ayg sakit hati.....b sentiasa buat ayg tersenyum....b manja sangat dengan ayg....series ayg rindukan b....hmmmm b dah balik pahang....jaga diri b baik baik kat sana ye syg....jgn nakal nakal....jangan pernah menduakan ayg lagi k...muahx...luv u so much b....bye2....^_^


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!