Cinta Hati SyaNaz
2 years 3 months....
Sunday, 14 October 2012 @ 22:30 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum peeps...firstly,Alhamdulillah n ida bersyukur sangat sangat sebab ida masih lagi bersama dengan nami...12.10.2012 genap hubungan kami selama 2 tahun 3 bulan....tak pernah kami terfikir hubungan yang kami jalinkan pada 12.07.2010 akan kekal sampai sekarang...sepanjang 2 tahun 3 bulan ne...banyak sangat dugaan yang kami lalui...tapi kami tetap sabar,sabar dan terus sabar...
        Actly,ida dah plan nak g pahang..nak jumpa nami pada 12.10.2012...tapi nami x bagi...dia terlampau risaukan ida...akhirnya dia buat keputusan untuk ajak ida balik melaka....dia sanggup ponteng class hari jumaat hari tu semata-mata nak luangkan masa dengan ida...jujur...ida rasa serba salah sangat sangat...rasa macam bodoh je...kenapa mesti dia ponteng class sebab nak luangkan masa dengan ida....kenapa mesti dia buat semua ni untuk ida....macam biasa..sebelum balik melaka,dia akan turun KL dulu sebab dia nak balik sama sama dengan ida....
        hari jumaat tu nami smpai dalam kul 1...maaf syg sebab sekali lagi ayg lmbat amex syg dekat titiwangsa...maaf sangat b...sampai je titiwangsa,kteorg pon trus g makan....disebabkan nami sampai awal n kteorg tak nak balik melaka awal...kteorg g lepak kat axis atrium...kteorg makan kfc...bila dah sampai kat axis tu..ida mesti lah nak karok kan hehehe...so lepas je makan,ida pon ajak la nami g karok....tapi geram pulak dengan si buncit ida ne....dia nyanyi main main...ishhhhh bukan nak nyanyi betul betul....tepuk dahi nanti baru tw....arggghhhh marah ne...!!!!!!!!!!!tapi kan......best tw dapat buli si buncit ida ne....hehehe macam macam lagu ida pilih...padan muka dia kena nyanyi....ngee....~.....maaf buli syg....tapi ayg dapat pic comel syg...hehehehe.....
                                      ngeee~...ayg suka sangat tengok syg pakai baju ne...:)
ok...lepas je karok sbelum balik kteorg singgah kat DEES...hehehe ida cari seluar...actly nami nak belanja ida hehehe,ape lagi ida pon cari lah.....masuk je kat kdai uh,ida suh nami yg pilih kan...sebab bagi ida,apa yg dia pilihkan tu lah yg dia suka tengok bila ida pakai...hehe...bila dah try n dah byr semua...kteorg pon terus lah nak gerak g tbs...tapi malangnye...hujan lebat gler wooo...mula mula ingatkan nak redah....tapi takut kuyup.....last2 ida wat kputusan g beli payung hahaha..macam kelakar je...beli payung semata mata nak jalan dari axis tu sampai ke lrt....bknyye jauh mane pon hahaha...smpai je tbs,kteorg g beli tiket pastu jalan jalan kat tbs tu...beli roti...heee takot lapar la dalam bus tu nanti...
       haaaaaaaaaa bila dah naik bus....memang rasa lapar sangat..tapi tahan je dulu...hehe sebab baru lepas makan.....hmmm kesian nami...seat dia giler....x dapat dia nak sandar....tpi rasa mcm bgos jugak seat dia tu giler...boleh lah dia sandar kat ida hehehe...gatalnye ida ne....hehe
         hmmmm tapi bila dah sekerat jalan....ida rasa macam nak mati je....time tu ida sejuk sangat...walaupon dah pakai sweater,ida tetap sejuk...hmmm nami dah x taw nak watpe...sebab ida bila dah terlampau sejuk,kepala ida mesti sakit....last2 dia keluarkan sweater dia n bg ida guna...Ya Allah,time tu memang terus air mata ida mengalir....bkn mengalir sebab kepala sakit...tapi mengalir sebab sweater dia tu...sweater tu dia pernah bg kat pompuan x guna tu...ida x fhm kenapa mesti dia nak suruh ida pakai....sedangkan dia tahu,ida x suka tengok sweater tu lagi sejak dia bg dekat pompuan tu...series ida rasa benci sangat sekat nami bila dia paksa gak ida pakai sweater tu...ye..ida tw dia x nak ida sakit....dia dah x tw nak wtpe...tapi npe msti keluarkan sweater tu syg???kenapa....???kenapa x pk perasaan ayg time tu????kenapa b??sepanjang b suh ayg guna sweater tu...hati ayg rasa sakit sangat b....ayg sampai pk,b sengaja buat ayg mcm ne...hmmm nth r....macam2 yg ayg pk.....tp nasib baik lah,smpai je alor gajah,b terus buang sweater tu,,,,mula2 ayg rasa serba salah sangat sebab tu sweater b...tp ayg da janji dengan diri ayg...kalo b buang sweater tu,,,ayg akan gantikan dengan sweater baru..hmmmmmmmmmm............k lah korg....tbe2 ida rasa macam xde mood sangat sekarang ne.....1,risaukan nami....2,ida pneng sangat sekarang ne....nanti ada masa..ida sambung lagi k....memang banyk nak cte lg ne....bye... :)
       



Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!