Cinta Hati SyaNaz
our memory....
Friday, 14 September 2012 @ 11:37 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum peeps...ok firstly,ida nak minta maaf sangat sangat dekat Miss Nik Haslizawaty,miss PMG ida sbb ida x datang class miss harini...bukan nak ponteng,tapi ida kurang sihat...
          ok,msuk pasal kisah ida n nami....ida nak bgtw korang semua yg ida ada create video khas untuk nami....Actly,video ne surprise untuk dia time kteorg genap 2 tahun 2 bulan hari tu...tp disebabkan ida terlampau bz...x sempat nak siap kan video ne,n x dapat nak bg kat dy masa annvrsary kteorg hari tu....but,Alhamdulillah..akhirnye,selesai jugak video kami..walupon lmbat dua hari...ida harap nami tetp terima...sebelum tengok video kat bawah ne,baca bismillah dulu ye..ngee~


                               
                         
               to my love..: sorry video ne x berapa perfect.....ayg minta maaf sebab lambat siapkan video ne..ayg harap syg sukakn video ne...semua kata kata dalam video ne datang dari hati ayg sendiri...you're my strength dear..you're the sun that shine my days...and you're the one that light up my life..i'll always support you...i hope that you will be mine forever...I love you just the way you're.....I love you with all my heart..you're my everything....and i hope you will love me just like I LOVE YOU...sepanjang perkenalan kte...terima kasih sangat sangat dah jge ayg dgn baik..buat ayg sentiasa happy...terima kasih gak sbb syg sentiasa ada untk ayg x kira jauh atau dekat....susah ataupun senang...terima kasih sbb dah mewarnai hari hari ayg...kalo ada jodoh,insyaAllah ayg akan jadi yg halal untuk syg selama lamanya... 

                                                                                                               LOve,ida ^_^

                      
     


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!