Cinta Hati SyaNaz
bad day.... :'(
Thursday, 20 September 2012 @ 14:28 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum peeps..Alhamdulillah keadaan ida hari ni lebih baih dri smlm...semalam merupakan hari yang paling malang bagi ida...hmmm sdih sangat...nak nangis...nak mengamok...semua ada....
             semalam sepanjang hari ida x gi class sebab ida x sihat...jantung ida laju balik...n dada ida sakit sangat...rasa macam nak mati pon ada...buat lectrer pmg n arb...ida minta maaf  sebab x g class...nanti ida buat surat ye...n buat budak budak group nasyid ida...sorry sangat ida x datang latihan semalam...tapi akmal dah susun tempat untuk korg kan??...
             semalam gak saat ida betul betul perlukan nami...ida mesej dia....ida bagi tw dia yang ida rindu sangat sangat sangat kat dia....ida bgthu dia yang ida nak g pahang...ida nak g tengok tempat dia....ida nak jalan jalan kat sana......tapi ida rasa sedih sangat bila dia x bg ida g sana....macam macam alasan yang dia bagi...tapi tak pelah...ida taw yang dia risau kan ida....dia x nak ida g sana sorang sorang...
            hmmm dalam masa yang sama....dada ida tengah sakit sangat time tu...ida cakap dengan nami yang ida letih...ida nak tido....tapi nami dah salah faham...dia ingat ida merajuk....ayg x mrajuk pon syg....ayg betul betul tengah tahan sakit time tu....
           lpas maghrib,bila ida dah larat nak bangun...ida nak g makan...ida pon ajak lah dayah g makan.....dia lah yang tolong papah ida time nak g cafe...thanx katik....tengah tengah makan.....nami mesej ida....kteorg msej macam biasa sampai lah ida dah naik bilik dayah....kononnye ida naik bilik dayah sebab nak buat asgnment...tapi lain lak yang jadi...jantung ida plak tiba tiba laju balik....ida pon terus lah amex minyak then sapu dekat dada ida.....time tu ida dah x pikir apa apa pon...yang ida taw,ida nak rest....ida terus balas msej nami n bgthu dy yang ida nak sambung tido.....tapi.........
          hmmm lain plak yang jadi....nami kol ida....seriusly ida x larat nak cakap sebab tengah mencungap time tu...ida bg hp ida dekat dayah....tapi nami berkeras gak nak cakap dengan ida....nak x nak ida terpaksa jugak cakap walaupon keadaan ida time tu betul betul teruk...ida rasa sedih sangat sehingga mengalirkan air mata bila dengar nami cakap ida pura pura sakit....Ya Allah....ida betul betul x sangka nami boleh cakap macam tu...sedangkan dia taw ida dri pagi memang x sihat....dia boleh cakap ida cuba nak jauhkan diri ida dari dia.....kenapalah dia boleh pikir sampai macam tu sekali....hanya Tuhan je yg taw,apa yang ida rasa time tu.....

to my lovely~ayg minta maaf sangat sangat...ayg x de niat nak jauhkan diri dari sayang.....ayg cuma nak syg taw,ayg lansung x pura pura sakit...ayg x marah kan syg....ayg cuma tersinggung bila dgr b cakap macam tu...ayg x tw ape salah ayg sampai b sanggup cakap macam tu...ayg harap syg faham keadaan ayg....ayg sayang b sangat sangat....x mungkin ayg akan jauhkan diri ayg dri b....x mungkin syg....

to dayah n wawa~thanx sebab papah ida time ida nak g cafe....thanx sebab dah jge ida malam tdi.....korang sanggup tunggu ida tido baru korang tido....korang lap badan ida...korang buatkan susu untuk ida....korang sapukan minyap kat dada ida....thanx sangat sangat....hanya tuhan je yang dapat balas jasa korang....

k la korang...bye..^_^
     


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! (bUnGa NaMi)..~OuR hEaRt~iN th!s l!fe,wE cAnNot aLwAys dO grEat th!ngs.bUt wE cAn dO smALL th!ngs w!tH grEat LOvE...aLwAys SyAnAz..120710



Ie-da D'zul

Create your badge







Template :: Fatieyn
Edited :: Tinta Si Gadis
Re-edit :: Shanaz
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!